Real Steel punch Transformer in the face

Here’s a punch in the face for transformer, WHAM!

Kenapa saya membandingkan dengan transformer, though secara visual mereka sangat berbeda, tapi ga tau kenapa sejak saya melihat transformer, maka untuk semua film yang ber”bau” robot, Transformer harus jadi benchmark,hehe. Jadi kalo ada film Robot yang bisa ngasi sentuhan cerita yang sebanding atau lebih dari visual roboticnya, damn thats good movie.

Ga seperti Transformeryang asal lempar aktor ganteng, aktris seksi, robot keren , BAM BAM BAM, kepala pusing ngeliatnya, perasaan bosen ngeliat transformasinya, cerita payah…….please jangan ada TRANSFORMER 4 : the life of a robot. So seperti biasa, aku

Actor ( im gonna review 3 artist )

  1. Hugh Jackman , my my, mr huge. Terus terang saja saya banyak melihatmr.hugh jackman di filmaction, or semi-action, tapi pasti ada thriller2nya gitu deh kalo sama abang jackman. Nah, kali ini dia lebih ke arah drama nya, but he plays it nice. As a father who abandoned his child, being one of the Robot player on the industry, running around with debt and all, he played it nice.
  2. Dakota Goyo, memainkan peran sebagaianak dari hugh jackman di film ini, this kid plays it huge, i mean, anak ini ngebuat aku benci sama karakternya waktu awal2 dia masuk, i mean, he’s this kid that talked with no respect to his father,but i think he played itso nice that i became attached to him along the movie,very well played dakota. Siapa dakota ini? sempet lihat THOR muda?
  3. Evangeline Lilly, this woman with tight bod, add spices on the movie, ga terlalu dominan, though sering tampil juga di movie. cuman aku sempet terharu juga si ngeliat dia agak nangis waktu ngeliat si hugh jackman.

Story 

Pace nya sedang, mereka cepat ketika cepat, seru ketika seru, lambatketika diperlukan, jadi menurutku shawn levy mengarahkannya dengan bagus, Drama yang ditampilkan juga menambah seru film ini, karena tidak hanya sekedar mengandalkan cerita Robot yang hantam-hantaman (which i would say that michael bay would have done if he directed this movie )

Mr. shawn levy mendirect film film drama sehingga tidak aneh juga ketika melihat film iini diberi sentuhan film drama yang pas

Setting

tahun 2020-an tapi tetap menyisakan kewajaran di settingnya, masih tetap seperti kota pada umunya, hanya gadget2 mereka saja yang WOW, transparansi is theie keyword

Conclusion

You should really watch this movie on theater, do not dare to watch it on DVD, you’ll miss the moments.

Iklan

The “not so bad “Captain America

So, last saturday i saw Captain America, which some of my friends told me that it SUCKS big time. Semakin banyak yang bilang sucks semakin tertantang ane untuk ngeliat, hehe. So this is my review. While IMDB give 7 for the overall performance.

Actor ( im gonna review 3 artist that took me instantly )

  1. Chris Evans, udah pada nonton Fantastic 4? i do think that its kinda weird when  1 person plays 2 superheroes from Marvel, yeap!! Fantastic 4 tuh dari Marvel lho, and now diameranin steve rogers Captain America, secara branding si agak membingungkan, but well. Actingnya 6 lah bos, karena ga ada yang terlalu memikat, tapi dia aktingnya konstan, ga jelek2 juga
  2. The red skull, mr. HUGO WEAVING, my god, this guy, remember how he spoke “Mr. Anderson……We meet again” di Matrix, hehe. I like this guy, being Elron as the father of Arwen doesnt impress me much, but how he gave the performance as V, my God,amazing he was. Aktingnya di CaptainAmerica ini ya bolehlah, menurutku dia paling menonjol karena kegilaan red skull bisa disampaikan ke audience though not in a very strong character, but I do sincerely think that Hugo live it up. so untuk aktingnya bisa kisaran 7-8 lah,hehe
  3. Haley Atwell , ms. peggy carter, sweet girl with her good bod, hehe, i just cant leave the girls out of this review. I never realize her performance until Capt. America, but yeah, i would give her 7 for her performance since i get her at her one takescene when she cried a bit hearing steven rogers hit the ocean, nice….

Story 

so so. it tells it all,but if you compare with Thor, i choose this one for sure

Setting

I like it how they could give 50’s touch on the clothes and the sets, well well, touche…

Conclusion

So you got your own Saturday night, you were bored, you got a lot of snack, you dont know where else to go, you were too tired, then you got to see Captain America on DVD, i dont think that its worth seeing on theater.

I would give it 6.5 for the overall movie performance, worth to watch,but not worthh seeing on theater, bring a lot of friends, watch it together.

 

%d blogger menyukai ini: